Homita - My Melody 定居於大阪 英國風的常設Melody Cafe12月開幕
#鼠年Cheessssse~~
×
Quiz
Beauty
+
Body
+
Fun
+
Foodie
+
Me
Time
+
Shopaholic
+
Travel
+


  


My Melody 定居於大阪 英國風的常設Melody Cafe12月開幕
日 Japan  |  by Y小編  |  1 month ago   

粉紅少女心的My Melody終於定居係大阪啦~My Melody將會於大阪梅田地標HEP FIVE開設限定主題Cafe,是全日本第一間常設Cafe,英國風薔薇裝修以淡粉、綠、白色調為主,同My Melody好襯,Fans黎到一定影相影到唔捨得走!

Cafe內的主題菜式都超可愛,咸甜點都有,不止Melody,還有好友Sweet Piano和Kuromi的造型菜式,真的超用心啊!

當然不能少了可愛的My Melody主題商品,買作手信安慰一下未能來到的朋友吧~呵呵!

同其他卡通人物主題cafe一樣,到cafe用餐還會因應餐點贈送杯墊、午餐墊及貼紙等。又食又影又拎,一次過實現粉絲們的三個願望,新店於12月5日開幕,大家切勿錯過!

©1976, 2005, 2019 SANRIO CO., LTD. APPROVAL NO.S603311

Melody Cafe 梅田店

地址:大阪府大阪市北区角田町5-15 HEP FIVE 7F

營業時間:11:00~22:30 (L.O.飲料 / 餐點.22:00)

定休日:不定休(配合設施)

HEP FIVE官方網站:https://www.hepfive.jp/

如果你都想分享你嘅美容、時尚、旅行、運動心得,請將投稿文章連同不多於100字個人簡介同埋近照一張,電郵到: editor@homita.com.hk,文章經小編篩選後更有機會刊登喺我哋FB專頁,一經入選我哋會支付相應稿酬,仲唔快啲來投稿?
Author Information
Y小編

編輯

郊遊、影相、美食、旅遊、美妝、潮流、電影大包圍,要做個天天長知識嘅好學小姐。 有興趣報料可以Send email去 yan@homita.com.hk 我會發自內心感激您。
You May Also Like
This Week's Top Post
很多景點都拍膩了嗎? 想有新鮮感可以到東京這些地方
Suey - 4 days ago
女仔必去! 日本島根唔止有美肌溫泉仲有超靈驗戀愛神社
Y小編 - 10 days ago
想拍美照打卡不是問題!去大阪可以參觀這些地方
Suey - 3 days ago
月火金水木土 遊日記住呢啲漢字就唔怕摸門釘啦!
Y小編 - 6 days ago
3間東京好吃又高質的Cafe推薦!高級法式料理餐廳+隱世小店都不能錯過~
Yung - 5 days ago
禁止攜帶超過2kg指定化妝品!2019年日本出入境行李限制
Yung - 11 months ago